Има ли бъдеще за корпоративните услуги?

 

Корпоративни услугиПонятието корпоративни услуги е твърде общо и обединява в себе си няколко важни услуги, които се предлагат за големите компании. В България малко фирми предлагат тази възможност, поради разнообразни причини – липса на хоу хау, липса на персонал, липса на възможности…

Счетоводна фирма Кей Ди Кей Коректив ЕООД е една от малкото, които могат да предложат цялостен пакет за обслужване на големи корпоративни клиенти. При това възможностите не достигат до представяне на български фирми, но и обслужване на големи международни дружества. Услугите, които могат да се изпълнят започват от консултация и регистрация на фирма, представителство пред държавните органи, надеждно партньорство, отлично обслужване и изграждане на доверие посредством перфектното изпълнение на всички необходими услуги.

Екипът на фирмата е високо специализиран с богат опит и доказана ефикасност на българския и международен пазар. Ако се нуждаете от сливане, вливане, придобиване или приватизация, това е най-добрият изпълнител. За повече информация, моля отправяйте Вашите запитвания на телефон 0888893813.