Ето с какво ще приспите успешно вашето новородено съкровище

 
Бебешки колички

Бебешки колички

Сигурни сме, че повечето майки, които са се опитвали да приспят своята рожба само с лирични песни, са се убедели, че това отдавна не помага. Тайната на успешния и неразрушим бебешки сън се крие именно в подходящите люлки и кошарки. Още от далечното наше детство, всички ние си спомняме как сме имали собствени такива, в които сме прекарвали голяма част от ранните си години. По магазините за детски колички в момента, също както при количките, има в наличност разнообразие от цветове, екстри и такива видове, които ще поизпотят челата на младите родители.

Иновативността отива извън пределите на обикновеното, като могат да се намерят както класически, така и електронни такива. Но стига сме загатвали, нека отворим напълно завесата и покажем царството на бебешките люлки. Класическият и най-добре познат на всички модел от настолните видове, са именно креватчетата-люлки. За разлика от добре познатите столчета за кола, те съчетават в себе си две свойства – могат да се пригодят както за подходящо детско легълце, така и за удобна люлка. Подобно на шезлонгите, техните крачета притежават малки, силиконови колелца, с които придвижването става лесно и без проблеми.

Матраците са изработени от висококачествени съставки, които осигиряват непрекъснат комфорт и по-добър сън. Върху креватчетата нерядко има изискан и особено елегантен прозрачен балдахин, направен предимно от коприна. Без съмнение най-хитовият и актуален в момента модел са електронните люлки, които са изключителен заместител на родителите, когато те отсъстват от дома. Техният мотор е напълно безшумен и притежава различни нива скорости, които могат да бъдат управлявани и регулирани. Материите, от които са изработени седалките са сто процентов памук и полиестер. Най-голямата тенденция в съставките, които се съдържат освен в повечето произвеждани матраци, така и в тях, са антиалергенните и противовъзпалителни характеристики, които често са с аромат на лавандула или алое вера, действащи силно успокояващо и недразнещо нежната бебешка кожа.

Производителите на люлки за бебета все повече внедряват и светещите играчки, които висят от върха им. Те карат вашето съкровище да се потопи в един магичен свят на различни визуални ефекти и по този начин да заспи с изключителна лекота.