Джейн Бъркин вдъхновява нашия гардероб

 

nashia-garderobКултурни образи на актрисата Джейн Биркин, която постави модните тенденции за всеки ден, ние й благодарим.

Джейн Бъркин внесе в ежедневната мода само за стилната чанта, но и вдъхновява повече от едно поколение модни жени. Биркин се превърна в истински символ на 60-те години, като преподаваше на жените, които смело смесват имиджа с елегантен парижки стил и неща от гардероба на злокобното момиче. Така през следващите десетилетия, актрисата продължи да пита за модните тенденции.

Стил военен

Дори преди военния стил е категорично установен по модните подиуми и в модните списания. Джейн Бъркин, без колебание, сложи панталони и тениска каки с ботуши и дебел колан от кафява кожа. И колко красиво изглежда!

Стил „летище“

Преди почти половин век Джейн Бъркин зарадва феновете си със спокоен, но в същото време елегантен, ежедневен начин, по който се появява на летището. Днес тя е класика на жанра „летище“: удобни джинси, висококачествени трикотажни изделия и скромни декорации. Удобни и стилни.

За горната част

Много преди появата на съкратените връхни дрехи в колекциите на дизайнери, Джейн Бъркин не се поколеба да комбинира широки панталони с ниска форма с импровизиран top. Така например може да комбинирате туника от шифон с деним, клин или самостоятелно.

Шорти и чорапи

Отпуснатото, уютно изображение на Джейн – мек пуловер с висока яка, къси панталони и високо стилно облекло.

Небрежна риза

Потвърдено и силно подкрепено от модните блогъри и модните редактори – свободна риза с няколко разкопчани копчета на гърдите задължително е допълнена от небрежен стил и нежен вид. Ако и вие искате да приличате на Брикин, то вижте този модел: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/ризка-отворени-рамене.

Винаги може да почерпите и още нови и свежи идеи. Достатъчно е само да ги потърсите сред модните си идоли и да надникнете в гардероба и онлайн.