Електронни WiFi везни

 

Какви са предимствата на електронните WiFi везни и защо е хубаво да се използват?

Отчетност

Чрез WiFi везните могат в реално време да се следят наличности. Везните дават статистика какви стоки са измерени и закупени и чрез тази ценна информация можете да изгладите процеса на поръчка на нови плодове и зеленчуци.

Този тип везни са най-ценни за проследяване на бързо развалящи се продукти, каквито са именно плодовете и зеленчуците. Чрез предоставяната от тях статистическа информация можете да проследите бързо и лесно какво купуват клиентите и какво не, както и да оптимизирате поръчките си към доставчици.

Промоции

WiFi технологията дава възможност за дистанционно коригиране на цени. Лесно и бързо можете да организирате промоция за доматите, които не се купуват от клиентите, или за друга подобна стока.

Гъвкавостта, която дават електронните WiFi везни, е улеснение, което намалява разходите и увеличава печалбите на търговците.

Престиж

Престижно е магазинът да е оборудван с този тип WiFi везна, която да дава на клиента свободата сам да измери от желаните плодове и зеленчуци и да реши това количество ли да закупи, по-малко или повече.

WiFi везните подобряват интериора на магазина към по-добро, представляват практична за клиента иновация. Не всички магазини са оборудвани с тях и това, че Вие сте направили тази инвестиция, даваща удобство и свобода на клиентите Ви, няма да остане неоценена.

Освобождаване на време за персонала

Вграждането на електронни WiFi везни в ежедневната търговска дейност спестява много време на персонала, които могат да го използват за извършване на други задачи, като по-този начин по естествен път се повишава производителността.