Защо да закупите визитки за бизнеса си?

 

Има много причина поради, които един бизнесмен, да поръча визитки. Най-важната обаче е, че този вид рекламен материал доказва ефективността през всичките тези години, като освен, че допринася за нашето високо самочувствие, подсигурява и клиенти. Няма да забравим как визитните картички се разпространяваха от ръка на ръка, а по-късно, ние получавахме обществен интерес към дейността ни.

Не е тайна, че интернет рекламата надмина печатните материали, като флаери, брошури, плакати и тем подобни, но добрите стари визитки още получават вот на доверие от малкия и среден бизнес. Това наглед малко картонче впечатлява с възможността да публикувате най-важната информация за вас и фирмата, която управлявате.

На картичката има пространство за публикуване на местонахождение, телефонни номера, адрес на сайта ви, факс и дори логото на компанията. Цветните гланцирани версии и ламинирани издания са истински хит на пазара и вие можете да ги поръчате ако посетите едно от най-добрите студия за рекламни материали, G PRINT в София.

Горепосочената печатница предлага 1000 броя визитки за по-малко от 30 лева, а редом с това може да поръчате и всякакви други екстри за бизнеса ви. Разполагате с различни шаблони, от които да изберете, но в случай, че няма нещо, което да ви грабва окото, то разчитайте на ваши готови дизайни.

Една от главната причина да държите визитки в джоба си, е лесното им разпространение, между хората. Не е нужно, да правите нещо специално, а просто да подадете бизнес картичката на вашия събеседник на улицата, в магазина, в бара или там където се намирате.

Заключителни думи

g printДори получателите на визитките, да не се интересуват от услугите ви, те ще ги предадат на близки и роднини, като по този начин се увеличава шанса да бъдете потърсени. Ако път изберете G PRINT за партньор успехът ви е вързан в кърпа. Това е за сега от нас, поздрави и до скоро виждане.