Какво не трябва да обличаме ако искаме той да ни хареса

дамски дрехи

дамски дрехи

Дамски дрехи – те са навсякъде около нас. Изобилието от дамски панталони, блузи, дамски сака, шлифери, дамски якета, палта, тениски, потници, блузи, обувки и какво ли още не е огромно. Правилният подбор и комбинация от дължина и цвят са важни за всяка дама, но се оказва, че разминаванията между мъжете и жените за това кое точно е секси са огромни.
Така например, ако решите да заложите на елегантни рокли, които обаче са дълги и скриват почти всичко от вас, то не се изненадвайте, че мъжете не ви обръщат внимание. За вас и късите рокли и дългите ежедневни рокли може да са секси, но за мъжете това не е така.

В същото време дамски панталони има всякакви. Замисляли ли сте се обаче какво мъжете намират за секси, когато говорим за дамски панталони? Например ако изберете дамски официални панталони, които са по-широк модел, това няма как да се хареса на мъжете. Ако обаче изберете джинси, които прилепват по тялото определено ще имате успех сред силния пол.

Блузите, за които вие и приятелките ви възкликвате „колко сладко и красиво”, определено няма да бъдат приети от мъжете, като секси. Просто те предпочитат блузи, които са по-отворени и показват деколтето. В случай, че заложите на блуза, която е прибрана или с…флорални мотиви да речем, но няма нищо, което да подчертава фигурата ви, то трябва да знаете, че мъжете няма да са очаровани от вашия избор.

Сладките ви пантофки и чехли, на които толкова много се радвате и дори приемате за секси и сладки, не се харесват на мъжете. Ако искате те да флиртуват с вас, то се доверете на обувки на висок ток. Като цяло трябва да знаете, че мъжете харесват дамски крака. Поради тази причина обувките на висок ток, както и дамски поли, които са колкото се може по-къси, а също така и къси рокли са за предпочитане от силния пол.