Комарите вече не ми пречат, когато съм навън

И аз като всеки друг обожавам летните вечери и разходките в парка, градската градина или централните улици през това приятно време. Дните са дълги, настроението е страхотно, всички приятели са заедно – перфектните предпоставки за дълги вечерни излизания и забавления, прерастващи в нощни, та чак и в сутрешни. Всичко е идеално, с изключение на едно единствено нещо – комарите. Тази напаст никога не ми дава мира през лятото и вероятно съм сред хората, които най-често страдат от техните ухапвания. Изглежда просто обичат кръвта ми. Комарите се превърнаха в такава неприятност за мен, че по едно време започнах дори да избягвам излизането навън през летните вечери, които иначе толкова много обичам.

Реших, че това няма как да продължи по същия начин и е необходимо да взема някакви мерки. Упорито опитвах най-различни неща, всяко от което с доста спорна ефективност, докато най-накрая попаднах на идеалното решение. Взех си преносим уред против комари, който вече нося навсякъде със себе си през лятото. Устройството е много малко и се побира в джоба ми. Дори го закачих на ключодържателя си, за да ми е подръка по всяко време. Тайната на ефективността му се крие в ултразвука, който излъчва и с чиято помощ прогонва хапещите женски комари. Има дори и фенерче, което прави устройството още по-функционално и ми помага да се прибера до вкъщи късно вечер.

Вече отново с удоволствие излизам през всяка лятна вечер и никога не пропускам събиране с приятели. Личният ми уред за борба с комарите действа безотказно и, когато го нося, изобщо не се доближават до мен. От него се облагодетелстват дори и приятелите ми, когато са около мен, тъй като радиусът му на действие е цели два метра. Някои от тях бяха особено впечатлени и също си купиха такова преносимо устройство против комари. Сега компанията ни е добре въоръжена за борба с досадните насекоми.

Това със сигурност е най-ефикасното средство за борба с комари, което някога съм използвал. Върши далеч по-работа от всякакви други подобни устройства, а място за сравнение със спрейовете против комари просто няма.