Как да изберем най-подходяща връхна дреха

 

vruhna-drehaЗнаете ли, че неправилно избраните връхни дрехи могат да разрушат цялото впечатление, дори и да са скъпи и качествени.

Подобно на дрехи за интервю: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/как-да-се-облечем-когато-ходим-на-интер и тук трябва да се обърне голямо внимание:

Дамата в палтото

Едно добро палто не само предпазва от лошо време, но и сама по себе си е дреха. В края на краищата, в студения сезон на годината, ние, жените, сме съдени на най-добрите дрехи. И ако тя е съвпаднала правилно, ние сме гледани с възхищение (мъжки) и завистлив (женски) вид.

Днес не е нужно да прекарвате време в пазаруване. В интернет се продават не само горно облекло за жени – онлайн магазина обикновено предлага и аксесоари, обувки и бижута, заедно. И всичко това ще бъде доставено в дома ви след броени дни. Основното е да знаете размера си и да можете да го приведете в съответствие с международните стандарти.

Преди да изберете палто, трябва ясно да определите коя част от гардероба ще се побере. Основното нещо е да изберете правилната дължина. Ако имате много удължени неща, козината също трябва да бъде по-дълго. В случаите, когато предпочитате да носите панталони , скъсеното палто ще бъде по-приемлива опция.

Разбира се, по-добре е да имате две палта – за всички случаи, но това не е достъпно за всички. Ето защо оценявайте своя гардероб и вземете палтото си от практична позиция.

Цветова гама

Повечето жени предпочитат палто от „практически“ немаркетингови цветове. Но напразно. В края на краищата ни извън сезона не ни разваля слънчеви дни, те са предимно мрачни. Така че не е ли по-добре да опресните такива дни с ярки цветове?

Изберете палто от наситени нюанси. И дори ако наистина харесвате черния цвят, „съживете“ палтото с ясен шал и шапка, изберете цветни обувки и чанта.

Силует

Козината трябва да бъде избрана според фигурата.

Точна насока с размера;

Качествена тъкан;

Висококачествени аксесоари.

Въпросът за размера и растежа е от голямо значение. Несъответствието ще разруши цялото впечатление. Каква красота, ако ръкавите са къси и отварят китките, или дълги и изцяло скриват ръката? Или ако талията не е на мястото си? Направете своя култ към личността: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/1115-kult-kam-lichnostta.

И все пак, въпреки всички препоръки помете, че палтото не е пола или рокля, други дрехи облечени под палтото могат да се коригират в дължини, но не и самото палто. Дори неговата тъкан не е адаптирана към силно прилепване. Но леко монтиращият се силует или свободното рязане на колана ще изглеждат много хубаво.