Glide Design дава живот на сайтовете ви

 

glide designФирма „Glide Design” дава живот на вашите уеб сайтове, като ги прави по-функционални и красиви. Ние се стремим, да помагаме на малкия и среден бизнес в страната, като създаваме онлайн магазини, уеб портали и малки сайтове за разпространение на дейността ви в интернет.

Нашите тарифни планове включват пакети за изработка на сайт, онлайн реклама, SEO оптимизация и други полезни практики, които ще видите. Съвременният уеб дизайн ще влезе във вашия дом или офис срещу малка инвестиция, която може да донесе дългоочакваните печалби.

Когато търсите сайт, който да обединява модерните технологии HTML5, CSS3, jQuery, JAVA и прочие, то името е Glide Design в град София. Най-малкото, което ще получите от нас е присъствие в мрежата, а и много други неща в полза на дейността ви. До момента работихме с едни от най-сериозните фирми в страната, както ще се уверите от портфолиото в сайта ни. Всички те останаха доволни, както от цените, така и от крайните резултати.

Какво можем да обещаем?

–          Динамична работа, която покрива нуждите ви

–          Постоянна комуникация с Вас, като клиенти

–          Възможност за коригиране на вече направен сайт

–          Опции за онлайн реклама и SEO оптимизация

–          Създаване на уникално съдържание, спрямо нишата ви

–          Редизайн на CMS базирани сайтове

–          Изработка на лого, банер или видео

Това е само основната част от уеб дизайн услугите на фирмата ни. Посетете ни в интернет и вижте пълния списък с предложения за бизнес просперитета ви, този път на по-добри цени.

В заключение

Макар млада компания, ние се стремим да демонстрираме високо качество. Естествено най-добрият начин да се уверите в това, е като се срещнете с нас, за да обсъдим проектите ви. Не отлагайте тази среща дълго, защотоможем да ви дадем повече, отколкото очаквате. Накрая Ви желаем всичко хубаво и ще се радваме да се запознаем на живо.