5 топ съвета за пътуващи с фериботи

Фериботът е може би най-необичайният начин да се стигне от една страна до друга. Но понякога, именно той позволява да спестите много време и усилия, на фона на нещо романтично и интересно.

Винаги може да си набавите фериботни билети, почти сигурно е, че ще намерите места, за разлика от другите начини на придвижване.

Ако все пак търсите други алтернативи и пред текст да се качите на ферибот, добре е още да знаете.

Фериботът ви осигурява време за рестартиране, в което може да прочетете книга или да погледнете към безкрайното море. Може да се изключите от външния свят за един ден и да не бързате, а вълните около белите страни на ферибота, да са осветени от залязващото слънце и да добавят романтика.

Какво е добре да знаете, ако пътувате с ферибот и преди самата резервация на фериботни билети:

1. Фериботът е за пътуващи с кола, а също така и за пешеходци. За пътниците без автомобил има специален трансфер от фериботния терминал до борда. За тези, които пътуват в колата си има специален автомобил ескорт, така че да не се губят из пристанището.

2. Всеки ферибот е добре оборудван, както с места за почивка и релакс, така и с места за хранене, шопинг, развлечения, дори спорт.

3. Заслужава си да си припомним, че след натоварването на ферибота всеки пътуващ ще получи достъп до автомобила си само след пристигането – автомобилните палуби са затворени по време на пътуването, така че всичко, от което се нуждаете остава в колата или трябва да бъде взето незабавно.

4. Ако фериботът пристигне на пристанището през нощта, може да останете за една нощ, спестявайки от хотел. Ако пътувате с кола, тогава нощувка на борда в пристанището трябва да се организира предварително, така че работниците да могат да оптимизират правилно товаренето и разтоварването на автомобилите. Ето защо, фериботът, също може спокойно и комфортно да ви предостави начин да прекарате нощта, а в утрото да закусите и да разгледате околностите.

Закуската и вечерята на ферибота, са винаги организирани от много по вид менюта за различните вкусове, сервира се и неограничен алкохол.

5. Добре е да се знае, че комуникацията, чрез мобилна връзка в открито море е по-добре да не се използва. Тя се осъществява, чрез сателит и един разговор по телефона може да струва доста пари. За да може да общува с външния свят по време на пътуването, на борда има безплатен wifi (той също е сателитен, но безплатен за пътниците).

В обобщение: Пътуването с ферибот може да се определи на едно добро ниво. Ниво на обслужване и комфорт, което може да се сравни с добрите хотели, да се добави морска романтика, за да се получи интересно и необичайно пътуване, придружено от красива гледка от прозореца или палубата.

Направете резервация за вашите фериботни билети и приятни минути наслада!

[/qrcode]